Se intampla de multe ori sa credem ca noua nu ni se pot intampla lucruri rele sau neprevazute. Jafurile si casele sparte apar mai mult la stiri, sau mai auzim cate o poveste de la un amic, parand niste idei indepartate de viata noastra. Dar la un moment dat o patim si noi si atunci ne dam seama ca este mult mai bine sa fim precauti si sa luam masurile necesare.

Camerele de supraveghere sunt o solutie care te scapa de griji si te ajuta sa dormi mai bine noaptea, iar in ziua de azi sunt foarte usor de instalat si nu sunt foarte costisitoare. Le poti accesa direct de pe telefon sau pe laptop si sa-ti vezi casa sau afacerea cu usurinta.

Uite 4 Motive pentru care este bine sa-ti montezi Camere de Supraveghere:

1. Previi spargerea sau distrugerea masinii tale

Se intampla de multe ori sa ne gasim masina zgariata, oglinzile rupte sau furate, iar o camera de exterior montata in parcarea blocului sau locuintei te poate ajuta sa vezi cine este faptasul. Chiar si daca cineva iti loveste masina cu automobilul sau, se pot vedea numerele de inmatriculare pe camera si le poti folosi ca dovada.

2. Previi spargerea locuintei tale

Nu este cel mai placut sentiment sa te intorci din vacanta si sa-ti gasesti locuinta sparta. Studiile arata ca atunci cand ai o camera de exterior montata la intrarea casei sau a blocului, sansele ca un infractor sa-ti sparga locuinta scad foarte mult. In caz ca ai multe persoane care-ti intra in casa, poti monta si niste camere de interior ca sa monitorizezi tot ce se intampla.

3. Iti supraveghezi afacerea

Nimeni nu vrea sa treaca prin situatia aceea in care iti dai seama ca-ti lipsesc bani din firma, dar nu stii de unde. Din pacate, angajatii din Romania nu sunt chiar cei mai onesti, si multi dintre ei isi vad doar interesul personal. De aceea, o camera montata la tine in magazin, service, depozit sau orice alta mica afacere ai avea, te poate ajuta sa vezi exact care sunt problemele din afacerea ta si cine te fura.

4. Ii supraveghezi pe cei dragi

Daca ai copii sau batrani pe care ii lasi acasa singuri, acum te poti uita sa vezi daca totul este ok de pe mobil, in orice moment. Trebuie doar sa-ti instalezi camere de supraveghere care se conecteaza prin wifi la telefonul tau. Tehnologia noua iti permite sa-i vezi, sa-i auzi si sa le poti si vorbi in acelasi timp!